Hubert Club polosladké 11% 1,5L

Kód: E742
Značka: Hubert
€11,90 / ks €9,90 bez DPH
Skladom

Najobľúbenejší slovenský sekt s vyváženou sladkou a kyslou chuťou a intenzívnym perlením.

Detailné informácie

Doprava zadarmo Red Bear
Doprava zadarmo
na objednávku nad 80€.
Objednávka Red Bear
Objednávka tovaru skladom do 10:00
odoslaná v rovnaký deň.

Podrobný popis

Hubert Club Polosladké je sekt s rovnomerným pomerom cukrov a kyselín vyrobený tradičnou metódou, ktorá zahŕňa sekundárnu fermentáciu vo fľaši. Vyznačuje sa žltozelenou farbou, intenzívnymi bublinkami, harmonickou kombináciou sladkejkyslej chutiosviežujúcimvyváženým záverom s dlhotrvajúcim perlením. Nápoj bude ideálnym spoločníkom na oslavu špeciálnych príležitostí ako sú rozlúčky so slobodou, vysokoškolské párty, narodeniny alebo ako poďakovanie kolegom či priateľom.

Spoločnosť Hubert J.E. je najstarším výrobcom šumivých vín na Slovensku, ktorú založil Johann Fischer v Bratislave v roku 1825. Bola to prvá továreň, v hlavnom meste, na výrobu šumivých vín podľa francúzskeho receptu. V roku 1877 spoločnosť odkúpila rodina Hubertových, ktorá získala cisársky erb. Po smrti J. E. Huberta v roku 1882 prevzala vedenie podniku jeho manželka Pauline. V roku 1949 sa firma začlenila do národného podniku Západoslovenský liehový priemysel a v roku 1952 sa presťahoval do Serede, kde funguje dodnes ako súkromná akciová spoločnosť.

 


Farba: Žltozelená

Vôňa: Príjemná ovocná vôňa s nádychom citrusov.

Chuť: Vyvážená sladká a kyslá chuť.

Záver: Osviežujúci a vyvážený záver s dlhotrvajúcim perlením.

Teplota podávania: 6 – 8 °C


 

Tip:

Hubert Club polosladké sa výborne hodí k bielej aj tmavej hydine napríklad k moriakovi ale aj k zajacovi.

Dodatočné parametre

Kategória: Šumivé víno
% Alkoholu: 11
Objem (L): 1,5
Krajina pôvodu: Slovensko
Vek (v rokoch): Bez udania veku
Darčekové balenie: Áno
Balenie: Bez obalu
Typ alkoholu: Víno & Šampanské
Zloženie: Akostné biele šumivé víno, oxid siričitý
Trvanlivosť: Bez obmedzenia

Degustačný balíček - Spoznávame sekty Hubert

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: