Ultraprémiový hlboký brazílsky rum s komplexnou vôňou marhúľ a tabaku.
Exkluzívny panamský rum, ktorý je vrcholom remeselného majstrovstva a tradície.
Výnimočný rum z Jamajky, ktorý sa vyrába v najstaršej pálenici na ostrove.
Kryštalická vodka, ktorá má sviežu a čistú vôňu obilia, sladu a horských bylín, na podnebí predstavuje jemnú a chutnú textúru spolu s harmonickou...
Bohatá a aromatická škótska whisky so sladkou a korenistou chuťou sherry.
19-ročná škótska whisky zrejúca v sudoch po víne sherry Pedro Ximénez.
26-ročná škótska „single malt“ whisky s kvetinovými tónmi.
Vysoko kvalitný vyvážený francúzsky koňak so vznešenou arómou.
Zreje 21 rokov v sudoch z karibského rumu. Spočiatku jemná chuť, potom svieža, korenistá, s nádychom dymu, dubu, zázvoru a maslovej vanilky.
Jedinečná zložitá kvetinová škótska whisky, ktorá zosobňuje ducha luxusu a remesla.
Limitovaná a luxusná škótska whisky s eleganciou francúzskeho cuvée.
Luxusná trojnásobne destilovaná tequila z čistej agávy pre skutočných znalcov.
Chuť po sladkom drievku s nádychom karamelu.
Špeciálne vyrobené v Sinatrovských sudoch, v ktorých táto whisky dozrievala má jemné karamelové tóny s vôňou medu.
Výnimočne vyvážená írska whiskey s tónmi karamelu, dubového dreva a korenia.
Limitovaná edícia vydaná v roku 2020 na oslavu 200. výročia pôvodného obchodu Johna Walkera v Kilmarnocku.
Luxusná intenzívna dymová škótska whisky s osobitým štýlom a charakterom.
Je považovaná za najluxusnejšiu miešanú whisky na svete. Hlboká, intenzívna, korenistá, jemná, krémová, sladová.
Limitovaná edícia, kombinácia najvzácnejších a najvýnimočnejších whisky. Hodvábna konzistencia s marcipánom a karamelom, znaky dymu.
Dokonalá harmónia krémového, jemného karamelu, korenistých dubových tónov a tónov tmavej čokolády.
Dizajnová edícia. Hodvábna konzistencia s marcipánom a karamelom, za tým tmavá čokoláda s hrozienkami a svieži tón pomaranča.
Škótska „blended“ whisky najvyššej kvality s vyváženou a plnou chuťou.
Šepot elegantného dymu a drevitej vanilky, zatiaľ čo krémové zrno a medové cereálie vyvažujú teplo pekárskeho korenia.