Miluron Bazovinka víno 12% 0,75L

Kód: A096
Značka: Miluron
€7,30 / ks €6,10 bez DPH
Skladom (>36 ks)

Detailné informácie

Objednávka Red Bear
Objednávka tovaru skladom do 10:00
odoslaná v rovnaký deň.
Doprava zadarmo Red Bear
Doprava zadarmo
na objednávku nad 80€.

Podrobný popis

Miluron Bazovinka je skvelé slovenské víno, ktoré je vyrobené modernými technologickými postupmi z hroznabazových kvetov, vďaka ktorým nadobúda charakteristickú chuť a vôňu bazy. Jeho chuť je na jazyku výrazná, no zároveň veľmi lahodnámierne sladká. Bazovinka je určená pre milovníkov ovocných vín s nezameniteľnou arómou a chuťou, ktorí chcú zabudnúť na svetské starosti a dopriať si dúšok skvelého nápoja s bazovým kvetom. Polosladké víno s obsahom cukru 11 % podávajte pri teplote 8 12 °С.

Slovenské vinárstvo Miluron vzniklo v roku 2019 v Bratislave na podnet priateľov a známych, ktorých oslovilo ich čučoriedkové víno vyrobené klasickou a poctivou metódou. Tajomstvo jeho výnimočnosti pochádza z Moravy a opiera sa o starý rodinný recept. Cieľom spoločnosti bolo nadviazať na dlhoročnú tradíciu, ktorá už takmer úplne zanikla. Vinárstvo odvtedy prinieslo na trh niekoľko výnimočných a exkluzívnych ovocných vín. Pri ich výrobe sa riadi dlhoročnými tradíciami majstrov vinárov a hodnotami, ktoré pretrvávajú.

 


Farba: Zlatožltá

Vôňa: Kvetinová a ovocná vôňa s tónmi bazových kvetov.

Chuť: Bohatá, výrazná, lahodná a mierne sladká chuť.

Záver: Jemný kvetinový záver.

Teplota podávania: 8 – 12 °С


 

Ocenenia:

Great America 2020, 2019 – strieborná medaila

Finger Lakes 2020 – bronzová medaila

Finger Lakes International Wine Competition 2019 – zlatá medaila

Goral Wine Fest 2019 – zlatá medaila

Víno Bojnice 2019 – strieborná medaila

Dodatočné parametre

Kategória: Vína & Šampanské
% Alkoholu: 12
Objem (L): 0,75
Krajina pôvodu: Slovensko
Vek (v rokoch): Bez udania veku
Darčekové balenie: Nie
Balenie: Bez obalu
Typ alkoholu: Víno & Šampanské
Trvanlivosť: Bez obmedzenia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: