La Maison Du Rhum SALVADOR 2011 No.4 40% 0,7L v tube

Kód: E201
€69 / ks €57,50 bez DPH
Momentálne nedostupné

Detailné informácie

Objednávka Red Bear
Objednávka tovaru skladom do 10:00
odoslaná v rovnaký deň.
Doprava zadarmo Red Bear
Doprava zadarmo
na objednávku nad 80€.

Podrobný popis

La Maison Du Rhum Salvador 2011 No.4 je tmavý rum z exotického Salvádoru, ktorý sa destiloval v kolónových destilačných zariadeniach v roku 2011 v miestnej pálenici Maja. Alkohol následne zrel desať rokov v dubových sudoch po bourbone a vo finále v sudoch po francúzskom víne Châteauneuf-du-Pape. Edícia sa vyznačuje vôňou plnou vanilky, karamelu, sušeného ovocia a tabaku. Rum je na jazyku jemný s drevitými tónmi, karamelom a tabakom. Dlhý záver je plný orieškov a sušeného ovocia.

Limitovaná edícia vyšla v roku 2021 v náklade 3 127 fliaš a preto bude skutočným pokladom pre rumových nadšencov, ktorí tak získajú ďalší výnimočný kúsok do svojej zbierky. Ako väčšinu rumov aj La Maison Du Rhum Salvador 2011 No.4 môžete piť čistý, s ľadom alebo vodou. Výborne sa hodí k sušienkam alebo čokoláde.

La Maison Du Rhum je značka francúzskej spoločnosti Dugas, ktorá bola uvedená na trh v roku 2017 s cieľom ponúkať prémiové rumy od najlepších páleníc z celého sveta. Značka umožňuje objavovať rumy z rôznych kontinentov, pričom každý rum rozpráva príbeh svojho pôvodu, zručnosti jeho tvorcov a kultúry. Výnimočný alkohol ponúka niečo pre každého, od hladkých a jemných až po bohaté a silné chute. Rum rozpoznáte aj podľa štýlových fliaš s hravým a farebným dizajnom, ktorý odráža pôvod rumu, jeho výrobu a degustačné poznámky.

 


Farba: Tmavá jantárová

Vôňa: Vanilková vôňa s karamelom, sušeným ovocím a tabakom.

Chuť: Jemná chuť s drevitými tónmi, karamelom a tabakom.

Záver: Dlhý záver s orieškami a sušeným ovocím.


 

Dodatočné parametre

Kategória: V tube
% Alkoholu: 40
Objem (L): 0,7
Krajina pôvodu: Salvádor
Vek (v rokoch): 10 r
Darčekové balenie: Áno
Balenie: V tube
Typ alkoholu: Rum
Zloženie: Destilát z cukrovej trstiny
Trvanlivosť: Bez obmedzenia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: