Carta Vieja aňejo spiced 38% 1L

Kód: E600
Značka: Carta Vieja
€27,90 / ks €23,30 bez DPH
Momentálne nedostupné

Detailné informácie

Objednávka Red Bear
Objednávka tovaru skladom do 10:00
odoslaná v rovnaký deň.
Doprava zadarmo Red Bear
Doprava zadarmo
na objednávku nad 80€.

Podrobný popis

Carta Vieja Añejo Spiced je jedinečný pikantný rum vyrobený tradičnými metódami s použitím starostlivo vybraných korenín. Dozrieva aspoň tri roky v sudoch z amerického francúzskeho duba. Jeho vôňa je plná sušeného ovocia, karamelu a ľahkého tabaku, ktorá prechádza do drevitých tónov. Rum má intenzívnu chuť s komplexnými a trvalými tónmi kakaa, kávy, tabaku a korenín. Ponúka hladký a sladkastý záver s krátkym dozvukom, určený pre tých, ktorí uprednostňujú menej výrazný alkoholový zážitok.

Rum Añejo Spiced je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitný rum na príjemné posedenie s priateľmi. Môžete ho piť čistý, s ľadom alebo troškou vody. Jeho bohatá chuť a aróma sa výborne prejavia aj v klasických kokteiloch ako: Rum a Cola, Mojito alebo Piña Colada.

Pálenica Carta Vieja vznikla v roku 1915 v juhozápadnej časti Panamy, severozápadne od mesta David. Táto oblasť je obklopená rozsiahlymi poľami, ktoré poskytujú vynikajúce podmienky na pestovanie cukrovej trstiny. Carta Vieja bola prvou značkou rumu v Paname, ktorá je uznávaná najmä pre proces pomalého zrenia svojich výnimočných produktov. Spoločnosť v súčasnosti ponúka rôzne rumy, ktoré sú vhodné na priamu konzumáciu, ako aj na použitie v kvalitných koktailoch napríklad Rum Old Fashioned.

 


Farba: Zlatá

Vôňa: Aromatická vôňa sušeného ovocia, karamelu, ľahkého tabaku a dubového dreva.

Chuť: Intenzívna chuť s tónmi kakaa, kávy, tabaku a korenín.

Záver: Krátky, jemne sladký a hladký záver.


 

Dodatočné parametre

Kategória: Korenený rum
% Alkoholu: 38
Objem (L): 1
Krajina pôvodu: Panama
Vek (v rokoch): Bez udania veku
Darčekové balenie: Nie
Balenie: Bez obalu
Zloženie: Destilát z cukrovej trstiny
Trvanlivosť: Bez obmedzenia

Tour Ron Carta Vieja Solera - Boquete Tree Trek

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: